Fotós szolgáltatásaim

Esküvői fotózás

Esküvői fotózás, jegyesfotózás, párok fotózása Magyarországon és külföldön.

Szívesen fotózom a kisebb esküvőket is, ezért hétfőtől csütörtökig akár 2 órás esküvői fotózás is kérhető egész évben.

Pénteken és vasárnap minimum 4 órás, az esküvői szezonban, áprilistól október végéig szombatonként pedig minimum 8 órás esküvői fotózást vállalok. Professzionálisan utómunkázott, teljes felbontású fotókat adok át, az együtt töltött idő hosszától függően kb. 300-800 db-ot. Az esküvők fotózásának ára függ az évszaktól, a konkrét naptól és az igényelt rendelkezésre állástól. Kérj árajánlatot, gyorsan válaszolok!

vig-laszlo-eskuvoi-fotos-fotovig
Esküvői fotózás a természetben Szandrával és Áronnal

Esküvő előtti és utáni fotózások (jegyesfotózás és külön napi kreatív fotózás), valamint Fine Art albumok, nagyméretű nyomatok, vászonképek szintén rendelhetőek.

Családi fotózás, gyermekfotózás, babafotózás

Ismerős, otthoni környezetben vagy egyéb kedvenc helyszíneiteken készülnek a fotók. A kicsiket át is lehet öltöztetni közben, és érdemes néhány kedves játékát is magatokkal hozni. Ez a fotózás leginkább az elkapott pillanatokról szól, minimális instrukciók mellett. Felszabadult, vidám képeket garantálok :-) A természetes fényben hiszek, ha csak lehet, ezt használom a fotózás során.

csaladi-fotozas-gyermekfotozas-vig-laszlo-1

A családi sorozatok, gyermekfotók minimum 2 órás időtartamban készülnek. Az elkészült fotókat utómunkázva, nagy felbontásban adom át (általában 50-100 db). A fotózás díja 50.000 Ft, emellé gyönyörű fotókönyvek, nagyítások, vászonképek is rendelhetőek.

csaladi-fotozas-gyermekfotozas-fotovig-2

Fotózás cégeknek

Igényes kivitelezésű fotók a telephelyről, ingatlanokról, szállodákról, termékekről, munka- és gyártási folyamatokról, kollégákról, rendezvényekről, városokról – weboldalra, prospektushoz, képeslaphoz, éves jelentéshez, céges archívumhoz.

Referenciák a teljesség igénye nélkül:

Esküvői fotózásra, keresztelők fotózására, kismamafotózásra, babafotózásra, gyermekfotózásra és egyéb fotózásokra (rendezvényfotózás, céges fotózások) is örömmel küldök részletes árajánlatot. Ehhez kérlek töltsd ki a kapcsolati űrlapot vagy írj nekem a címre.

© 2010–2021, Víg László. Az oldalon szereplő képi és szöveges tartalom csak a szerző előzetes engedélyével használható fel!