Minden évben több olyan felkérésem van, amikor csak néhány fős és néhány órás esküvőt kell fotóznom. Kitti és Zoli is ilyen megbízást adott, a 16 fős polgári, majd templomi szertartást kellett megörökítenem, utána pedig egy kreatív fotózást is tartottunk. Szeptember utolsó napján ragyogó időnk volt, mindenütt ideális fényviszonyokat találtunk. Készülődés után a polgári esküvő helyszínére, a Barabás Villába mentünk, onnan pedig a Várban található Budavári Evangélikus Templomba. Minden a legnagyobb nyugalomban, rohanás nélkül történt, ez a kis létszámú esküvők egyik fő előnye.

Ha már a Várban voltunk, kézenfekvő volt, hogy ott készüljenek el a kreatív fotók. Az alábbiakban ezekből láthattok egy rövid válogatást.

Mindig nagyon kíváncsi vagyok, hogy az elkészült fotók milyen reakciót váltanak ki a párokból, természetesen Kittiéknek is tetszett a végeredmény :)

Köszönjük szépen, igazán szuperek lettek a képek, jó pillanatokat kaptál el, és nagyon jó minőségű a kivitelezés, úgyhogy nem csalódtunk, örülünk, hogy veled dolgoztunk :)