Az esküvőn közreműködtek:
Helyszín: Tordasi Csárda és Élményfalu
Szertartásvezető: Plesz Márti www.facebook.com/micsoda.eskuvo
CM: Csizmadia Péter Ceremóniamester
DJ: Denke Dániel – http://www.eskuvohangositas.hu/eskuvoi-dj-szolgaltatasaink

Anna és Justin Ausztráliából érkeztek Magyarországra, hogy itt ünnepeljék az esküvőjüket. Sikerült az egyik legmelegebb augusztusi pénteket kiválasztaniuk, ennek ellenére remekül sikerült minden. A nap a szokásos menetrend szerint zajlott: én az egész napot kísértem végig, már a készülődésen jelen voltam. Anna és koszorúslányai magyarok, Justin és a srácok pedig ausztrálok. A külföldi vendégek mindig különleges színt visznek az esküvőkbe, valahogy felszabadultabb a hangulat, kevesebb a stressz :)

A Márti által tartott gyönyörű szertartás után fotóztunk egy keveset a koszorúslányokkal és a srácokkal, utána pedig mindenki bevonult a csárdába és elkezdődött a vacsora. Ki kell emelnem az egész napot koordináló Csizmadia Pétert, vele először találkoztam, de remekül tudtunk együttműködni. Kétnyelvű ceremóniamesterként a magyarul és angolul elhangzott beszédek fordítása is hibátlan volt, ugyanúgy a játékok levezénylése is. A hajnalig tartó bulin a remek zenékért a DJ-ként feltűnő Denke Dani felelt, vele már sokadszorra dolgozhattam együtt, természetesen ezúttal is hozta a formáját.

A fotókat végignézve feltűnhet, hogy a sör igen fontos szerepet töltött be a nap során, de a 37 fokos meleget tekintve ez abszolút indokolt volt. Az egész esküvő tökéletesen ideális volt számomra, hiszen akkor szeretem a legjobban lenyomni az exponálógombot, ha a kamera túloldalán mosolyt látok :)

Anna & Justin írtak nekem egy nagyon kedves visszajelzést is, ezt ide kattinva olvashatjátok el.