Viszonylag ritkán, néhány évente adódik lehetőségem, hogy Pécsen fotózzak, pedig gyönyörű város, rengeteg fotogén helyszínnel. Volt már ott esküvőm és külön napi kreatív fotózásom is, júniusban pedig az első páros portréfotózás (love session) is lezajlott. Nem túl gyakoriak a hasonló felkérések, vagyis hogy egy pár csak úgy fotókat készíttessen magáról, esküvőtől, jegyben járástól teljesen függetlenül. Egyelőre Emese és Zsolti sem tervezik az esküvőt. A fotózást kedves közös barátainktól kapták ajándékba, akikkel néhány éve az esküvőjük fotózása kapcsán ismerkedtem meg.

Nyáron vagy nagyon korán, vagy a naplemente környékén érdemes fotózni, ha a legszebb fényeket szeretnénk kihasználni. Szerencsére nem volt Emeséék ellenére, hogy ilyen korán kezdjünk, így aztán reggel 7-kor találkoztunk a Barbakán Bástyánál. Emiatt azonban nekem és asszisztensemnek, Dani fiamnak már 5 órakor úton kellett lennünk, de megérte hajnalban kelni. Az utcákon elvétve találkoztunk csak emberekkel és a reggeli remek fényekben öröm volt fotózni.

Természetesen ők is izgultak a fotózás előtt, de a titkos technikámnak és varázslatos személyiségemnek köszönhetően ezen hamar túljutottunk :-) A képek nekik is nagyon tetszenek, ahogy azt Emese megírta nekem:

Jajj, de szuperek!! Igazán remek munkát végeztél, nagyon szépen köszönjük. Tudtam, hogy remek fotókra számíthatunk, de ezek még azt is felülmúlták :)