Izumi és Endre második fotózására az esküvő után két nappal került sor. Ahogy az előző, az esküvő napjáról szóló bejegyzésben említettem, nem szerették volna a násznépet várakoztatni, így egy külön napot szenteltünk a kreatív portrék elkészítésére.

Két helyszínt céloztunk meg: a Központi Vásárcsarnokot és a budai Vár környékét. Azelőtt sosem jártam még a Vásárcsarnokban, ráadásul a legtöbb fotót úgy kellett elkészítenem ezen az ismeretlen terepen, hogy Izumi és Endre lehetőleg ne vegyék észre. Sikerült jónéhány ilyen fotót elhozni, az állandó nyüzsgés nagy segítségemre volt.

A budai Várat és környékét már jobban ismerem, nagyon jó fotózási helyszínek vannak itt. A hirtelen jött, rendkívül heves kora nyári záporra nem számítottunk, ez jó egy órás szünetre kényszerített minket. Utána viszont készültek olyan képek, ahol a friss tócsákat ki tudtam használni, szóval azon a napon ez is egy pozitív momentum volt. A napot az Alagút feletti „titkos” teraszon zártuk.

Az biztos, hogy az esküvő napján nem készülhetett volna ennyi és ilyen változatos képanyag, amiből sajnos csak nagyon keveset mutathatok meg. Ezután még két fotózásunk volt hátra, méghozzá mindkettő Japánban, ezekről további blogbejegyzésekben mesélek.