Nagyon sok helyen jártam már Magyarországon és a világban, de bőven maradtak még felfedezendő, izgalmas fotózási helyszínek. Ildikó és Zoli rögtön egy ilyen helyre invitált, amikor a jegyesfotózásukról egyeztettünk: a Pesti Központi Kerületi Bíróság épületében kezdhettem vadászni a megfelelő fényekre és hátterekre. Sosem jártam még ott, de nagyon érdekes volt megtapasztalni, hogy milyen csodák rejlenek a szürke falak mögött.

Korábban is írtam, hogy Budapest minden sarkon meglepetéssel szolgál, és ez erre a júliusi délutánra is igaz volt. Bár itt előre megtervezett útvonalat jártunk be, nagyon sok és jó helyszínt találtunk, ahol érdemes volt megállni egy vagy több fotóra. Ildikó és Zoli profi módon viselkedtek a kamera előtt. Külön meg kellett dicsérnem az öltözéküket, remek harmóniában voltak egymással és az aznapi időjárással, színekkel is.

Csak néhány utcányit sétáltunk tehát, de teljes anyaggal térhettem haza. Mindenkinek javaslom a budapesti utcák és terek felfedezését, kiváló fotózási helyszíneket tartogat a város.

Frissítés: már az esküvői fotóikat is meg tudod nézni, érdemes!