Móni és Gábor már az esküvő napjának megválasztásánál is eltért a jól bevált hagyományoktól, ők ugyanis egy keddi napra szervezték a polgári szertartásukat. A lajosmizsei Geréby Kúriában gyűlt össze a kis létszámú násznép, és a hivatalos egybekelés gyönyörű pillanatai után még egy rövid kreatív fotózásra is jutott idő.

A „nagy” kreatív fotózásuk azonban már külön napon, Budapesten zajlott. A jól bevált budai Vár ismét remek helyszínnek bizonyult, sikerült új képekkel gazdagítani az esküvői fotós portfóliómat és persze Móni + Gábor albumát, hiszen az átadott képek nekik is nagyon tetszettek. Mint az előzetes megbeszélés során kiderült, Gábor is fotózik (és Mónihoz is közel áll a téma), így különösen örültem, hogy rám bízták az esküvőjük megörökítését. Ilyenkor egy kicsit többet tudunk szakmázni a fotózás közben, értik, tudják, mit miért csinálok. Velük egyébként is könnyű dolgom volt, mert nagyon jó fejek és végig éreztem köztük a vibrálást, ami a képeken is átjön.

A fotózás után néhány nappal üzenet érkezett a Facebook-oldalamra:

A few days ago I photographed a married couple in Budapest.
I think you’re the photographer in the picture, if not, I apologize. 🙂

eskuvoi-fotos-vig-laszlo-werk-budapest

Kiderült, hogy egy montenegrói amatőr fotós pont akkor járt a Halászbástyánál, amikor mi és megtetszett neki, ahogy Móniékat fotózom. Én éppen a bal oldali képen dolgoztam, amikor ő a jobb oldalon láthatót készítette. Rákérdeztem, hogyan talált rám, ez is érdekes:

I’m glad I was able to find you.
I’m google it „Wedding photographers Budapest”, and I found you on this site.

mywed.com/photographer/fotovig/

Most pedig kattintsatok Móni és Gábor galériájára, ebben a lajosmizsei és a budapesti fotózásból is találtok egy rövid válogatást. Jó szórakozást! Ja, és ha valahol megláttok, fotózzatok le nyugodtan! 🙂