gyzs-eskuvo_628

Hullanak az őszi falevelek és a képeket nézegetve a rügyező fákra, a gyönyörű napsütésre és életünk egyik legszebb napjára emlékezünk!

Tényleg úgy van, hogy vannak pillanatok, amik nem térnek vissza, és ha nem sikerül őket megörökíteni, vagy nem megfelelően, akkor a hiány már nem pótolható. Te nem hagytál eltűnt pillanatokat, megörökítettél minden apró részletet melyre emlékezni szeretnénk :)

Ezért is vagyunk nagyon hálásak hogy rád találtunk. A kedvességedért, lelkesedésedért, hogy nem csak munkaként tekintesz a fotóalanyokra, hanem velünk örültél. Köszönjük a türelmes és pontos instrukciókat, egy pillanatig sem hoztál zavarba, vagy kértél olyat, ami ne hordozta volna magában a siker reményét. Nemcsak megörökítetted, de segítetted, teremtetted is a megörökítésre méltó pillanatokat, beállításokat.

Biztosak vagyunk benne, hogy amikor majd sok-sok év múlva is a jegyesfotózásunkon vagy az esküvőnkön készült képekben gyönyörködünk, mindig eszünkbe fog jutni ennek a napnak az oldott, meghitt hangulata. A legnagyszerűbb emberek-szolgáltatók vettek minket körbe. Sok-sok esküvői beszámolót végigolvasva mi továbbra is csak annyit tudunk mondani, mi nem aggódtunk, nekünk nem kellett a nagy napon semmit szerveznünk. Tettétek a dolgotokat és nekünk csak élveznünk kellett ezt a csodálatos májusi napot amiért nem tudunk elég hálásak lenni!

Most újra egy szép tavaszi napra készülünk várva pici lányunk márciusi érkezését! Bízom benne, a Fények Mestere róla is hasonlóan fantasztikus fényképeket készít majd, mint szüleiről is tette! :)

Köszönjük a munkádat!
Györgyi & Babalány & Zsombor

 

*** ENGLISH BELOW ***

Photography is probably the greatest stress factor in weddings: this is a once-in-a-lifetime event and these moments cannot be repeated. When organising our wedding, we were therefore very keen to make a good choice. Györgyi was particularly seeking someone with whom she can personally connect. Zsombor, a keen amateur photographer, wanted some unique pictures if himself is distracted with his role of being a groom.

Our choice to engage László turned out to be the best we could have made. Our fiance photos, a month before the Big Day, already showed that we put our confidence in the right person. During the big day we have spent 14 hours with László and we enjoyed it very much. He was active when needed and he become like a ghost during the ceremony.

He mastered in making some metricously planned pictures and he reacted quickly to the unforeseenable and managed to record some very spontaneous moments. His pictures are speaking for itself and when looking at some favourites framed on our wall, we will also remember the lot of fun and joy we shared when these pictures were taken.

Overall, we would unreservedly recommend László for photographing any events, especially weddings. We are sure that the photos speak for itself, but please do not hesitate to get in touch with us if you wish to talk about László’s work with us.