2018-09-18_0001

Lacival már a jegyesfotózás előtt összefutottunk egy kis ismerkedő beszélgetésre, és már akkor is éreztük, hogy Ő lesz a megfelelő fotós életünk nagy napjára.

A jegyesfotózás csak még inkább megerősített minket, hiszen amellett, hogy csodálatos képek születettek, nagyon jól is éreztük magunkat közben. A lelkesedése és jókedve ránk is hatással volt, talán ezért is készült rengeteg nevetős kép. 😊

Az esküvőnk napján már a készülődéstől kezdve megörökítette a különleges pillanatokat. A kreatív fotózáson pedig Laci nem csak a fényképezőgépével, de mosolygós, kedves személyével is hozzájárult a csodás és természetes képekhez. A lagzi alatt készült pillanatképek utólag még minket is megleptek, semmi sem maradt ki a dokumentációból.

Egy ismerősünk a következő szöveget írta az esküvői albumunkhoz: „Annyira gyönyörű, megható képek, és ami még csodálatos benne, hogy mindegyik természetes!” Mindez Laci nélkül nem valósult volna meg. 😊 Még egyszer köszönjük, és szívből ajánljuk Őt mindenkinek, legyen szó esküvőről, vagy bármilyen fotózásról.