Nem éppen így terveztük az esküvő napját… Augusztus elején a Káli-medencében tartott jegyesfotózáson a rekkenő hőségben sétálgatva lágy őszi napsütést, sárguló leveleket és kellemes hőmérsékletet vízionáltunk Edittel és Norbival. Nagyjából mindennek az ellenkezője jött be :)

Túlzottan azért nem keseredtünk el, szerencsére volt B-terv a fotózási helyszínre, amit ki is használtunk (mindig legyen B-terv, legfeljebb nem lesz rá szükség). Előtte még szűk körben letudtuk a polgári esküvőt, utána pedig a péntek délutáni csúcsforgalom ellenére időben érkeztünk meg a vacsora helyszínére, a Columbus Hajóra. Az egyházi szertartás már itt zajlott. Kicsit tartottam a rendkívül kontrasztos világítástól, végül azonban pont ezzel lettek egyedi hangulatúak a képek.

eskuvoi-fotos-budapest_editnorbi-33

A legelső egyeztetésünk óta készültünk rá, hogy naplemente után Budapest fényeivel a háttérben is készüljön néhány fotó, ezt azonban az időjárás majdnem meghiúsította. Ők azonban nem ijedtek meg az esőtől és ugyan nem a jó előre eltervezett színvilágú, de így is különleges fotó készülhetett róluk aznap este.

Az alábbi válogatásban az átadott képeknek csak egy kis töredékét láthatjátok, de azt hiszem, ennyiből is látszik, milyen remek volt ez a nap. Rengeteg spontán pillanatot sikerült megörökítenem, a 2015-ös szezon egyik legjobb esküvőjeként fogok emlékezni erre az eseményre. A tőlük kapott visszajelzés különösen megtisztelő, erre legalább olyan büszke vagyok, mint a fotókra.

Edit és Norbi esküvői fotósorozatát a Pillanart.hu-n is megtaláljátok. Ha szeretnétek tudni, melyik családtagjuk nem volt jelen az esküvőn, valamint hogy milyen egy igazán jó forgatókönyv, mindenképpen olvassátok el a blogbejegyzést!