Az idei ősz talán legutolsó, fotózásra alkalmas napját választottuk ki Dóriékkal a jegyesfotóik elkészítésére. Az ősz csodálatos fényei és színei ragyogták be a Balaton-felvidéki helyszíneket, ezek és a kellemes hőmérséklet alapozták meg a fotók hangulatát. Több, mint 17 éve járok vissza rendszeresen erre a vidékre, de ilyen gyönyörű színekben még én sem láttam pompázni a szentbékkálli kőtengert. A fotózási helyszín terén bizonytalan pároknak bátran ajánlom a Káli-medencét, néhány kilométeren belül is nagyon változatos helyekkel találkozhatunk ezen a tájon.

Dóri és Tomi nem egyedül érkeztek, örökmozgó négylábú társaik is velük tartottak Pracli és Léna személyében. Mivel nálunk is két kutya lakik, külön öröm volt így a fotózás, bár az ismeretlen terület és a rengeteg új szag gyakran elvonta a figyelmüket :)

Mindannyian a fotózáskor találkoztunk először személyesen és persze Dóriék is jelezték, hogy ők nem fotogének… Ezt a kijelentést már rutinosan engedem el a fülem mellett, hiszen ezúttal is bebizonyosodott, hogy ez csupán egy tévhit :)

Az ő szavaikkal:

Köszönjük szépen a képeket, nagyon szuperek lettek! Meglepődtünk, hogy rólunk is készülhetnek ilyen jó képek! Bearanyoztad a képekkel a hetünket!