Érdekes, hogy évről évre egyre több, kis esküvőkre szóló fotózási megkeresést kapok. Olyanokat, ahol a nagy vacsora és a fergeteges buli elmarad ugyan, de ettől függetlenül az előtte lévő események fontos szerepet kapnak. Általában 2-6 órás megbízásokról van szó, de fotóztam már 30 perces esküvőt is. Idén Beus és Tamás felkérése már a sokadik volt a sorban. Ha még nem láttad, mindenképpen nézd meg a jegyesfotóikat is!

Mi, akik túl vagyunk már rajta jól tudjuk, hogy még egy kisebb esküvő megszervezése is igen időigényes feladat, Beusék ehhez képest pár hét alatt megoldottak mindent. A helyszíneket nagy gonddal választották ki, figyeltek arra is, hogy például eső esetén legyen B-tervünk a kreatív fotózásra. Ezért is választották a készülődéshez a Corinthia Hotelt, amely ismét remek helyszínnek bizonyult. Szerencsére ragyogó kora nyári időjárásunk volt ezen a május végi pénteken, de azért a hotel belső tereit is felhasználtuk néhány kiváló fotó elkészítéséhez. Az Alagút feletti kilátó megint hozta a formáját, itt mindig találok számomra kedves látószöget. Beus nagyon szereti a régi kapukat, ezért a hátralévő időt a Vár utcáin töltöttük, itt zártuk a kreatív fotózást.

A Barabás Villában zajló meghitt szertartás, majd a közös családi és baráti csoportképek elkészítése után véget is ért az aznapi megbízatásom.

Közhelyesnek tűnhet, de velük is tökéletesen egy hullámhosszon voltam végig, már a jegyesfotózástól kezdve, így tehát róluk sem tudtam rossz fotót készíteni :) Az alábbi galériában néhány válogatott kedvenc képem található, de érdemes lesz 1-2 hét múlva újra visszanézni, mert bővíteni fogom.