Izgalmas és hasznos, ha időnként kiléphetünk a komfortzónánkból és olyan feladatokat is teljesítenünk kell, amelyekre azelőtt nem volt példa. Az esküvői fotósok körében leginkább a külföldi esküvők, jegyesfotózások számítanak ilyennek.

Az évek során engem is megtaláltak ezek a munkák: jegyesfotózás Brüsszelben és Párizsban, esküvő Szlovákiában, Ausztriában, Svájcban, Németországban, majd pedig egymás után kétszer is az egyik titkos vágyam, New York következett.

Víg László esküvői fotós a Maldív-szigeteken
Még itthon kitaláltam ezt a fotót, a helyszíni megvalósításban pedig egy, a bokrok között talált műanyag kempingasztal lába kapott főszerepet :)  Ötlet&alany: V. László, fotós | Stylist: K. Eszter, menyasszony | Fotó: R. Gergő, vőlegény

A másik vágyam pedig egy hófehér homokos, kókuszpálmákkal szegélyezett trópusi tengerpart volt, illetve egy itt fotózott esküvő.

2015. júliusában találkoztam Esztivel és Gergővel, akikről a beszélgetés kezdetekor még csak azt tudtam, hogy az év utolsó napján tartott budapesti esküvőjük megörökítésével fognak megbízni. A bemutatóalbumom nézegetése közben kérdezett rá Gergő, hogy bárhol vállalok esküvői fotózást? Nekik ugyanis lesz egy mini trópusi esküvőjük szeptemberben is, méghozzá… a… Maldív-szigeteken.

Néhány nappal később már a repülőjegy és a szállásfoglalás részletei miatt egyeztettünk, ekkor kezdtem elhinni, hogy hamarosan egy réges-régi álmom fog beteljesülni.

Három részes sorozatban számolok be erről az utazásról, ezekben kivételesen nem csak esküvői fotózásról lesz szó. Mivel magamnak is írom, találtok majd személyes élményeket és egy-két videóval is színesítem a bejegyzéseket. Ha érdekel az örök nyár világa és a legkisebb esküvő, amelyben valaha is részem volt, maradj velem, érdemes lesz :) Hamarosan érkezik az első rész!

A cikk további három résszel folytatódik:
1. rész: Világgá mentem, három nap múlva jövök!
2. rész: Álomesküvő a trópusi tengerparton
3. rész: Búcsú Sun Island-től