Esküvői fotós pályafutásom során már másodszor jártam Sukorón, és csakúgy, mint először, ez alkalommal is a Gombos Villában volt jelenésem. Mindig szimpatikusak azok az esküvők, ahol a helyszínre való megérkezésem és a hajnali hazaindulásom között nem kell autóba ülni, mert vagy egy helyen, vagy egymáshoz közel van minden. Itt is így történt, a készülődés, a polgári ceremónia és a vacsora a villában, a templomi szertartás pedig a néhány száz méterre lévő református templomban zajlott. A templomi után a kreatív fotózást a visszafelé vezető úton remekül meg tudtuk oldani, szerencsére a nap legjobb fényei vártak bennünket. Bár még csak augusztus közepén jártunk, vacogós volt az éjszaka, így a nyitótáncot követően inkább egy belső teremben folytattuk az ünneplést.

Remekül éreztem magam, mindenki felszabadult és vidám volt, mintha csak egy külföldi esküvőn fotóztam volna :) Zsuzsiéknak is nagyon tetszettek a fotók, idézek a levelükből:

Nagyon szépen köszönjük! :-) Zseniálisak lettek a képek, már amit láttunk belőle, mert annyi van hogy még nem tudtuk végignézni. :-) :-) :-)

Azóta már ők is és én is nagyon sokszor végignéztük az anyagot, ilyenkor sajnálom, hogy milyen messze vannak még az idei tavaszi-nyári esküvők…