editnorbi-eskuvo-442

Amikor az ember megtalálja élete párját és úgy döntenek, hogy összeházasodnak, mindenkinek el kell döntenie, hogy számára melyik szolgáltatás/részlet a legfontosabb. Nekünk a tökéletes fotós megtalálása volt, aki a sablonokból kitörve élettel teli, mozgalmas képeket készít életünk egyik legfontosabb napjáról.

Már az első beszélgetés során kiderült, hogy a lenyűgöző referencia fotók mögött egy fantasztikus, laza, nyitott és főleg nagyon kedves személyiséggel rendelkező ember áll.
Három alkalommal volt szerencsénk együtt dolgozni Lacival, tavasszal készült pár fotó a meghívónkhoz a Kopaszi-gáton, nyáron a rekkenő hőségben volt a jegyesfotózásunk a Káli-medencében, az esküvőnket pedig októberben örökítette meg egy budapesti rendezvényhajón, a Columbuson.

Az első két alkalommal olyan különleges és szép fotók születtek, hogy az esküvő napján már magabiztosan, széles mosollyal álltunk a kamera elé, mert tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk. :)
Laci képei igazi érzelmeket, fontos pillanatokat tükröznek, a beállított fotók pedig gyönyörűek és egytől egyig különlegesek. Az álomesküvőnkhöz álomfotókat kaptunk, amiért mi mindig hálásak leszünk. :)
Az ember bizonyos dolgokról csak utólag tudja meg, hogy jó döntés volt-e. Nálunk Laci az egyik legjobb döntés volt, amit az esküvőszervezéssel kapcsolatban meghoztunk. Mindig szeretettel fogunk visszagondolni a közös munkára.

Edit & Norbi