Amikor 1998 körül a fotózás közelébe kerültem, Magyarországon nem volt túlzottan elterjedt az internet használata, és fotós témájú weboldalból sem volt nagy választék. Működött egy levelezőlista, egy-két fórum… ezeken rengeteg időt eltöltve sikerült a mai tudásomat megalapozni. Ez a folyamat nagyjából 2 évig tartott, ennyi idő kellett, mire az olvasott tippek, trükkök, beállítások és a végén a saját (filmes) tükörreflexes fényképezőgép és az első objektív megvásárlása után, rengeteg gyakorlással eljutottam az alapszintre. Ekkor még tombolt a filmes korszak, színes negatívra és színes diára készültek a fotóim. 2004 óta használok digitális tükörreflexes fényképezőgépet. Eleinte a filmes Nikonom is helyett kapott a táskában, 2006-tól azonban kizárólag digitális technikát használok.
Több, mint 10 éve pedig teljesen az esküvőfotózás rabjává váltam, a legtöbb időmet ma is ez köti le.

Időközben vendégelőadóként több workshopon is részt vettem, melyekről mindig rendkívül pozitív és inspiráló visszajelzéseket kaptam.

A fentiekből adódóan rengeteg tapasztalatra tettem szert, amellyel ezentúl NEKED is szeretnék segíteni, méghozzá újszerű módon. Elindítom a “Kérdezz bármit” elnevezésű online workshopot, melynek keretében a TE igényeidnek megfelelő tudásanyagot fogom átadni. Nem véletlen az elnevezés: kérdezz bármit, azaz a te fotózással kapcsolatos kérdéseidre épül az oktatás.

Ez nem egy csoportos workshop, ez egy személyes konzultáció. Itt csak TE és én vagyunk, kizárólag VELED foglalkozom. Lehetsz bárhol a világon, lakhatsz az ország bármely településén, skype segítségével leszek veled és válaszolok a kérdéseidre.

Kinek lehet ez hasznos?

– érdekel a fotózás, de nem tudod, milyen gépet vagy objektívet vegyél
– van már géped, de valami hiányzik, tegyük tisztába az alapokat
– elvesztél a fehéregyensúly, az sRGB, Adobe RGB és a monitorkalibrálás fogalmak tengerében
– fotózol egy ideje és érdekel az esküvőfotózás csodálatos világa, ezzel kapcsolatban van rengeteg kérdésed
– fotóztál már néhány esküvőt, de pl. az utómunkához nem értesz annyira, szívesen kérnél segítséget tapasztalt fotóstól
– kikérnéd a véleményemet a képeidről
– személyre szabott tanácsot kérnél a portfóliód összeállításához
– és így tovább…

A fotós alapoktól kezdve az esküvő- és portréfotózásig tudok szakértő segítséget nyújtani. Technika, marketing, párokkal való kommunikáció, árképzés, vállalkozással kapcsolatos problémák… bármit kérdezhetsz, én a legjobb tudásom szerint válaszolni fogok.

Az oktatás online formában zajlik, skype és webkamera segítségével.
Az oktatás díja: 10.000 Ft/óra (60 perc). Előre egyeztetett időpontokban, hétköznap vagy hétvégén is állok rendelkezésedre. Nincs akadálya a személyes találkozónak, közös fotózásnak sem, ennek díja 20.000 Ft/óra, plusz kiszállási díj.

Adott esetben esküvőre is magammal viszem a tanulni vágyót, ennek feltételeiről is szívesen adok felvilágosítást.

Vannak kérdéseid? Jelentkeznél az oktatásra? Eljönnél velem egy esküvőre?

Keress bizalommal emailben: foto@fotovig.hu