7-7, vagyis ezen a héten sorozatom hetedik része következik. Ezúttal Liz és Gábor esküvőjén készült egyik fotóról írok néhány szót.

eskuvoi-foto-fotovig-07

Liz és Gábor esküvője több okból sem volt szokványos. Időrendben visszafelé haladva: a bulin csak rock&roll szólt, az ijfú pár és a vendégek jó része is profi táncosok voltak, a vacsora és a mulatozás szabadtéren, a remek fényekkel feldíszített kastélyudvaron volt megtartva, valamint rengeteg időnk volt a kreatív fotók elkészítésére. Fotóztunk a polgári esküvő után, a templomi ceremónia után, ezután még a vacsora alatt is meglógtunk néhány percre.

A ma bemutatott fotó a templomi szertartásról a vacsora helyszínére tartva készült. Pont időben, még naplemente előtt sikerült megtalálnunk ezt a füves pusztát, itt készítettük el az autós fotókat is. A Nap csak rövid időszakokra bukkant elő a felhők közül, ezért a szép, meleg, lapos fényeket kihasználva gyorsan kellett dolgozni. Azt hiszem, említettem már, hogy igyekszem minden esküvőn valami egyedi, valami szokatlan fotót készíteni. Ez esetben az ifjú pár bár rajta van a fotón, mégsem ismerhetőek fel. Mégis jó ránézni erre a képre, a nagy tér és a színek erősítik a látványt, szerintem nem egy tipikus esküvői fotó :) A nagylátószögű objektív miatt úgy érezzük, a felhők egészen a fejünk felett vannak, az ég kékje és a naplemente miatti sárgás színek pedig remekül kiegészítik egymást.

Nagyszerű dolog, ha az ifjú pár ennyire lelkes és mindenféle instrukciók nélkül is remekül elvannak egymással, nem zavartatják magukat a kamerák jelenlétében. Liz és Gábor ilyen pár, remélem, a hamarosan publikálásra kerülő jegyesfotóikat és esküvői fotóikat látva ti is ezt fogjátok gondolni :-)