Új sorozatot indítok a blogon. Hetente kiválasztok egy esküvői fotót, amelyik nekem valamiért kedves, kellemes emlékek fűznek hozzá vagy más miatt emelkedik ki a többi sokezer közül. Bemutatom az elkészítés körülményeit, leírom, hogy szerintem miért is jó, időnként még kulisszatitkokat is el fogok árulni. Természetesen lehet vitázni az adott képről, a kommentelés lehetősége mindenki előtt nyitva áll, valamint a FotoVig.hu Facebook-oldalán is várom a hozzászólásokat.

A hét esküvői fotója #1

Elsőként egy olyan fotót mutatok be, amelyen sem a menyasszony, sem pedig a vőlegény nem ismerhető fel. Furcsa, ugye? :) Kedvelem az elvont képeket, ha van rá lehetőségem, ilyeneket is készítek az esküvő során. Amikor a fotózás helyszínén megláttam az ajtóban ezt az üvegezést, már láttam is magam előtt a fotót, amit mindenképpen haza akartam innen vinni.

Egy ideje már a táskám állandó lakója egy videolámpa, amelyet gyakran használok a kreatív fotózások során. Mivel a kép már készen volt a fejemben, elég volt gyorsan elrendezni a kép főszereplőit, Krisztit és Zsoltit az ajtó két oldalára, mögéjük pedig az asszisztensemet a lámpával. A kilincs, a fény, a színek és felül a tapétacsíkok együtt alkotják a fotót, amelyre nagyon büszke vagyok.

Jövő héten érkezik a következő esküvői fotó!